WIE ZIJN

WIJ?

 

ANDERS ZIJN IS MOOI

WIE ZIJN WIJ?

Mijn naam is Raisilyn Godfried. Ik ben getrouwd met Frank en moeder van Rosalie, en tweeling Milou en Dinthe. Het moederschap vind ik geweldig, maar het kan ook uitdagend zijn. Kinderen zijn echt bijzondere wezens die je precies geven wat je nodig hebt, of je dat nu leuk vindt of niet. Elk van mijn kinderen doet dat op zijn eigen unieke manier. 

 Door het opvoeden van Dinthe besef ik hoe waardevol het is om mensen om je heen te hebben die begrip tonen voor het feit dat dingen bij haar net even anders gaan. Het is oké om niet alles zelf te kunnen en te weten, maar het is wel belangrijk om in gesprek te zijn met de juiste mensen. Er is veel mogelijk als je de juiste ondersteuning hebt. Daarom heb ik in december 2022 Anders zijn is mooi opgericht. 

 De gedachte achter ‘Anders zijn is mooi’ is ontstaan uit de wens om ouders en professionals van elkaar te laten leren. Hoe mooi zou het zijn als zij elkaar gemakkelijker zouden vinden en meer begrip voor elkaars situatie zouden hebben? We streven naar een betere uitwisseling van kennis en willen op een constructievere manier met elkaar in gesprek gaan. Het uiteindelijke doel is om meer verbinding tussen ouders en professionals te creëren. En wie wil dat nou niet?! 

Mijn persoonlijke missie is om de verbindende factor te zijn tussen ouders en professionals. ‘It takes a village to raise a child!’  

 Bij het organiseren van evenementen krijg ik ondersteuning van mijn echtgenoot Frank Huiting, docent bij Noorderpoort, Lisette Sloot, Aanjager bij Team050, en Egbert Wiltens van Health Hub Roden. 

AWARENESS FESTIVAL 2023

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op