WIE ZIJN

WIJ?

 

ANDERS ZIJN IS MOOI

WIE ZIJN WIJ?

Mijn naam is Raisilyn Godfried. Ik ben getrouwd met Frank en moeder van Rosalie, en tweeling Milou en Dinthe. Het moederschap vind ik geweldig, maar het kan ook uitdagend zijn. Kinderen zijn echt bijzondere wezens die je precies dát geven wat je nodig hebt, of je dat nu leuk vindt of niet. Elk van mijn kinderen doet dat op de eigen unieke manier.

Door het opvoeden van Dinthe besef ik hoe waardevol het is om mensen om je heen te hebben die begrip tonen dat dingen bij haar net even anders gaan. Het is oké om niet alles zelf te kunnen en te weten, maar het is wel belangrijk om in gesprek te zijn met de juiste mensen. Er is veel mogelijk als je de juiste ondersteuning hebt.

‘It takes a village to raise a child!’ zijn wijze woorden en ik ben trots op het ‘Dorp Dinthe’. Bij het organiseren van evenementen krijg ik ondersteuning van mijn echtgenoot Frank Huiting, docent bij Noorderpoort, Lisette Sloot, Aanjager bij Team050 en Egbert Wiltens van Health Hub Roden.

AWARENESS FESTIVAL 2023

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op