Awareness Festival 2024

 

ANDERS ZIJN IS MOOI

AWARENESS

FESTIVAL 2024

Het Awareness Festival, dat plaats vindt op zaterdag 6 april 2024, is een dag om geïnspireerd te raken door middel van boeiende lezingen, prikkelende gesprekken en interessante workshops. Een dag om verbinding te maken.

Dinthe is mijn dochter en is mijn inspiratiebron voor het organiseren van dit festival. Dinthe heeft het syndroom van Down. Ze is welkom en is ons leven. Toch ervaren wij dat dit niet altijd vanzelfsprekend is in de samenleving. Dit is een belangrijke motivatie achter het Awareness Festival.

Het thema voor de tweede editie is ‘onderwijs’. Vorig jaar lag de focus voornamelijk op het basisonderwijs. Dit jaar verdiepen we ons verder in de wereld van onderwijs, waaronder wat de mogelijkheden zijn na het basisonderwijs?

Op het festival is er een kennismarkt waar diverse organisaties informatie delen. Wil je als organisatie ook deelnemen, neem dan contact met ons op.

AWARENESS FESTIVAL 2023

WAT ZEGGEN DEELNEMERS?

“Enerzijds veel nuttige informatie voor ons, met name ook over de voorbereiding voor het basisonderwijs. Anderzijds ook veel herkenbare verhalen en ervaringen en eyeopeners die ik zeker meeneem”

Deelnemer 2023

“Tijdens het festival zijn de voor- en nadelen van regulier en speciaal onderwijs toegelicht. Dit heeft mij geholpen een eigen mening over onderwijs te vormen en bepalen welke onderwijs voor mijn kind met Downsyndroom het beste is”.

Deelnemer 2023

“Ieder kind (met of zonder Downsyndroom) is uniek en binnen zorg en onderwijs is het van belang te kijken naar wat jouw kind nodig heeft”

Deelnemer 2023

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact op